image

Întâmpină viitorul! Zua Porților deschide la Atlanthea

Sâmbătă, 13 mai 2023, de la ora 10.00, Școala Primară Atlanthea deschide porțile noului sediu din Str. Nuvelei 3-5, dar și porțile sufletelor noastre și ale tuturor celor care susțin educația cu sens, abordarea integrată și viziunea holistă.

Atlanthea este o chemare care a crescut în sufletele noastre pe măsură ce ne-am dăruit educației excelenței, în cei 9 ani de experiență. Este copilul nostru stelar, prin care vrem să servim vieții cum putem mai bine și să susținem copiii și părinții să fie ei înșiși într-o lume care ne cere permanent să fim altcineva.
Cum ar fi să învățăm despre lumea care ne înconjoară cu ușurință, curiozitate și entuziasm? Să simțim că emoțiile noastre, corpul nostru, sunt onorate în aceeași măsură ca și intelectul?
Răspunsul la aceste întrebări este o formă de iubire în acțiune, reprezintă calea noastră de a servi educației și avem bucuria de a vă invita să faceți parte din proiectul nostru!
Conceptul s-a născut din pasiunea noastră, ca părinți și specialiști în educație și psihologie, și are în spate multă asumare, experiență directa cu copiii și familiile, precum și încredere autentică în dezvoltarea ființei umane, atunci când există un cadru potrivit de evoluție. Noi am creat acest cadru și punem la dispozitie cele mai inovative resurse care să susțină desăvârșirea ființei umane și onorarea potențialului nostru cel mai înalt, ca părinți și copii.
Dincolo de cuvinte, se află chemarea noastră pentru a manifesta împreună ceea ce vrem să fie educația viitorului, ceva atât de firesc și în același timp atât de complex de realizat.
Pentru a afla mai multe despre misiunea noastră, vă invităm să vizitati cu inima expresia online a proiectului: https://atlanthea.com
Fie că sunteți părinți, specialiști în educație, profesioniști în domeniul dezvoltării personale sau pioneri ai educației, vă invităm să ne cunoaștem într-un spațiu al împărtășirii autentice și al darurilor noastre. Credem foarte mult în principiul rezonanței, așa că dincolo de cuvinte, ne dorim să lăsăm ființa voastră să se lase invitată în acest spațiu al bucuriei și învățării.
Cum va arata ziua noastră împreună?
10.00 – 10.30 Prezentarea conceptului, a echipei, invitat special
10.30 – 11.30 Inaugurarea spațiului, turul clădirii, întrebări & răspunsuri
11.30 – 12.30 Ateliere pentru copii
12.30 – 13.00 Bufet, oferta educațională 2023 – 2024
Vă așteptăm cu gustări delicioase și sănătoase, muzică bună, ateliere pentru copii, dar și cu alte surprize de neuitat!
Unde: Str. Nuvelei 3-5, Sector 1 (zona Bucureștii Noi, Teatrul Masca)
Când: 13 Mai 2023, 10.00 – 13.00
Pentru înscrieri, accesați formularul: