ADMITERE LA CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, ȘCOALĂ PRIMARĂ

Vă mulţumim pentru interesul acordat Școlii Primare și centrului
holistic Atlanthea.

Procedura de admitere

Ne bucură oamenii frumoşi şi deschişi care vin către noi şi sunt interesaţi de un proces educațional de excepție, orientat spre dezvoltarea armonioasă a copilului și a întregii familii.

Procesul de admitere la Școala Primară Atlanthea este conceput astfel încât să vă putem ghida în a face cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră.

Procesul nostru de admitere la școala primară este selectiv pentru că ne dorim să avem alături de noi familii care împărtășesc valorile și viziunea noastră educațională și elevi cărora le putem oferi oportunitatea de a-și descoperi potențialul și de a-l valorifica la capacitate maximă.

Parcurgerea acestui proces ne permite să ne cunoaștem reciproc, să vă oferim toate detaliile despre parcursul educațional pe care îl propunem și să stabilim împreună compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu viziunea asupra educației a instituţiei noastre.

VINO SĂ NE CUNOAȘTEM

MASS5739

Completează formularul de interes

Prin completarea acestui formular intrați pe lista de așteptare pentru școala  primară sau grupa de grădiniță/ creșă  vizată și veți fi contactat de către Directorul Educațional pentru stabilirea unei vizionări în unul dintre sediile noastre.

Formular înscrieri/vizionări

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sunteți interesat de:
Detalii despre copil
Selected Value: 0
Detalii despre părinte
Ex: +40723.203.203
Sediul

Vizită în locație și interviu de admitere

Vă aștepăm cu drag să ne treceți pragul

Vizitează școala noastră

Vă aștepăm cu drag să ne treceți pragul în cadrul unei vizite de cunoaștere, în care părinții împreună cu copilul/ copiii vor face un tur al sediului și vor primi detalii despre oferta educațională actuală.

În urma vizitei, dacă părintele hotărăște că Școala Primară Atlanthea reprezintă o opțiune, va completa Interviul de admitere, un chestionar online, al cărui rol este de a ne cunoaște mai bine și a ne ajuta să înţelegem care sunt așteptările dumneavoastră legate de educația copilului și a înțelege dacă împărtășim aceleași valori.

MASS5826

Evaluarea deciziei

Acest proces este reciproc și ambele părți implicate, atât părinții și copilul, cât și reprezentanții școlii noastre, vor evalua dacă Atlanthea este varianta cea mai potrivită.

Comunicare deciziei

Comunicarea deciziei de admitere sau respingere a dosarului de înscriere. Pentru a finaliza înscrierea sunt necesare completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educațional și achitarea taxei de înscriere.

VINO ALĂTURI DE NOI

Vino alături de noi și programează o vizită!