image

Deep Learning, educația care motivează, inspiră, provoacă, dă putere și libertate

Învățarea în profunzime este educația care motivează, inspiră, provoacă, dă putere și libertate copiilor Atlanthea și se întâmplă când cadrele didactice sunt mai mult decât buni pedagogi, sunt buni manageri și fini observatori, al căror scop principal este hrănirea continuă a setei de cunoaștere.

Deep Learning  începe prin stimularea curiozității native. Copiii Școlii Primare și Grădiniței Atlanthea sunt încurajați să pună întrebări și să se implice în aflarea răspunsului, prin explorarea si observarea vastei lumi și a universului înconjurător.

Învățarea în profunzime are la bază implicarea, în mod activ, în proiecte ce rezolvă probleme reale. La Școala Primara Atlanthea, educația copiilor se face și prin  activități de îmbogățire a curriculumului, prin aplicații practice ale teoriilor în viața de zi cu zi.

Invățarea în profunzime are ca scop principal descoperirea și dezvoltarea multiplelor talente înnăscute și prin transformarea lor în adevărate atuuri și abilități.

Prin abordarea tematicii Genius Hours, copiii Atlantea au șansa de a lucra la diverse teme și proiecte individuale de aprofundare a unei pasiuni ori hobby.

La orele dedicate Inner Muse & Poetry, au șansa de a-si dezvolta și perfecționa abilitățile de comunicare și vorbitul in public.

În cadrul atelierelor Defined by art, au libertatea de a explora lumea artei și de a da frâu liber creativității și imaginației.

„Deep Learning” – Invațarea în profunzime la Atlanthea este un mod de învățare „perpetuum mobile”, ce se bazează pe cunoaștere, acțiune și reflecție. Astfel,  devine un mod continuu prin care elevii sunt fi dornici să primească informații noi, care prin aplicare, dobândesc sens și utilitate pentru ei, iar prin reflecție și introspecție, îi ajută să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși, pe cei din jur, să înțeleagă mai bine universul în care trăiesc, să fie mai empatici, să rezoneze și să trăiască în armonie cu sinele și cu lumea înconjurătoare.