image

Săptămâna Floriilor, la Școala Primară Atlanthea

Germenii armoniei, atenția și ascultarea, hrăniți la adăpostul sufletului pur de copil, primesc drept aripi empatia și generozitatea în acțiuni și gesturi care contează.

Atunci când germenii armoniei și echilibrului interior: atenția și ascultarea, virtuți pe care cu drag le cultivăm, hrăniți la adăpostul căldurii și luminii unor suflete pure, inocente și frumoase de copii, iși caută drumul către lume și exterior, iar empatia și generozitatea le servesc drept călăuză și aripi pentru a zbura, în acțiuni și gesturi de grijă față de cei din jur se transformă, nu doar în Săptămâna Floriilor, în cea a Paștelui ori în cea Luminată, ci pe parcursul întregului an.
Continuăm proiectul nostru de suflet și pregătim pachete ce vor ajunge, de data aceasta, la persoane în etate. De fiecare dată este o adevarată bucurie să împachetăm cu mâinile noastre alimentele. O facem cu mare responsabilitate, atenți fiind la a nu omite ceva.
La Șcala Primară Atlanthea, învățam că, din puținul nostru, putem să dăruim cu drag si altora, iar acest lucru ne aduce o bucurie fără margini în suflet, care nu poate fi exprimată în cuvinte. A dărui rămâne, dincolo de orice, o acțiune personală, izvorâtă din nevoia noastră de auto-perfecționare. Multumim, copiilor noștri generoși și buni!